Om oss

Bergus Medical AB är en privat vårdgivare som började sin verksamhet 2016. Idag (hösten 2022) har vi haft mer än 17 000 patienter. Eller som vi säger kunder. Vår primära målgrupp är anställda i åldersgruppen 16-67 år och deras anhöriga men vi tar även hand om både yngre och äldre.

Vårt arbetssätt gör att vi levererar snabb och högkvalitativ vård. Bland våra kunder finns därför företagsledningar i börsföretag och elitidrottslag där det är extremt viktigt med korta frånvarotider. Men självklart har vi även andra yrkeskategorier som uppskattar snabb och högkvalitativ vård.

Vår huvudprodukt är personlig läkare med årlig hälsoundersökning i ett abonnemang som även går att komplettera med specialistläkarvård och sjukhusvård när det behövs. Utöver det utför vi medicinska specialutredningar samt förebyggande och rehabiliterande sjukvård till företag.

Vi arbetar från vår läkarmottagning på Linnégatan 7 i Stockholm. Det mesta av patientkontakterna sker genom videosamtal. Vid behov av fysisk undersökning kommer kunderna till oss eller till någon av våra underleverantörers många mottagningar i Sverige. Vi är därför rikstäckande.