Om Bergus Medical

Vi är ett privat vårdföretag som startade vår verksamhet sommaren 2017. Från början arbetade vi främst med medicinska utredningar av prostatacancer och ögonsjukdomar med hjälp av avancerad modern teknik. Idag levererar vi alla medicinska tjänster och utredningar som ett företag behöver.

Vår målsättning är att ni som kund ska se oss som en naturlig del av er organisation. Vi arbetar hårt för att förstå er verksamhets medicinska behov och anpassa oss därefter. Vi är flexibla, engagerade och noggranna. Utöver hög tillgänglighet och hög servicenivå fortsätter vi att ligga i framkant vad gäller avancerad modern teknik.

Vi tror på att göra vården lättillgänglig för våra kunder. Detta innebär att våra undersökningar och utredningar görs på en tid och plats som passar er som kund. Vanligtvis ute på arbetsplatsen med hjälp av våra mobila enheter. Vi strävar alltid efter att anpassa oss till kundens behov. Det innebär att vi även är flexibla och tillmötesgående om ni behöver vår hjälp på kvällar och helger.