Frågor och svar

Arbetsintyg

Är det samma pris oavsett mottagning?

Nej. Det angivna priset gäller för test på plats på vår mottagning på Linnégatan 7 i Stockholm. Vid mobil testning på plats på arbetsplatsen tillkommer en avgift för den mobila enheten. Pris för detta lämnas på offert och beror också på hur många tester din arbetsgivare beställer per tillfälle.

Vad händer vid medicinskt hinder?

Om testet visar på ett medicinskt hinder som gör att vi inte kan ge dig ett intyg hjälper vi dig. Tillsammans med dig och din arbetsgivare går vi igenom läget och hjälper dig vidare så att du får den vård du behöver. Antingen genom oss eller genom din sjukvårdsförsäkring.

Hur bokar jag en tid?

Vår ambition är att alltid utföra testet på en tid och plats som passar dig. Därför bokar vi alla tester manuellt. Efter att vi har mottagit din beställning kommer vi att ringa upp dig för att säkerställa att vi hittar en tid och plats för testet som är optimal för dig.

Kan jag välja mottagning helt fritt?

Ja. Vi är en rikstäckande leverantör av läkarintyg men priset kommer att variera. Det beror på var i Sverige som testet görs och hur många tester din arbetsgivare beställer vid varje testtillfälle. Priset du ser gäller för ett test på en av våra mottagningar. Vid mobil testning på plats på arbetsplatsen tillkommer en avgift för den mobila enheten. Vänligen kontakta oss för prisuppgift.